IskelmäHimoksen tunnelmia Järviradiosta

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoJärviradio välittää Jämsän Himoksella järjestettävän Vihreät Niityt -iskelmäviikon tapahtumat 16.-20.7.2008. Järviradion tuottama Niittyradio lähettää Jämsän seudulla tilapäisellä toimiluvalla taajuudella 98,7 MHz. Iskelmäviikon tunnelmia kuullaan myös koko Järviradion kuuluvuusalueella Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa sekä Internetissä. Tämän lisäksi Jämsän taajuudella kuullaan paikallista ohjelmaa iskelmätapahtumasta.

Niittyradio on aloittanut lähetyksensä Jämsän seudulla keskiviikkona. Tällä viikolla Niittyradio lähettää omaa lähetystä arki-iltapäivisin tunnin ajan kello 14-15. Muina aikoina taajuudelta kuullaan Järviradion ohjelmaa.

Ensi viikolla keskiviikosta sunnuntaihin Niittyradiosta kuullaan tunnelmia Himoksen Iskelmäkylästä, artistihaastatteluja sekä musiiikkia aamusta iltaan. Lähetykset toimittavat Teva Glad, Aki Karjalainen ja Teijo Argillander.

Alajärvellä päämajaansa pitävä Järviradio on muutenkin aktiivisesti mukana Suomen kesätapahtumissa. Asema tuottaa tarvitsijoille tilapäisiä tapahtumaradioita. Lisäksi Järviradio seuraa taajuuksillaan Saarijärvellä kilpailtavaa Fin5-suunnistusviikkoa. Järviradion nettisivuilla toimiva Näköradio välittää kuvaa Alajärvellä järjestettävistä hirrenheiton ja kortinheiton SM-kisoista. Näköradio saattaa olla käytössä myös Himoksen iskelmätapahtumassa ja Saarijärven suunnistusviikolla.

Järviradion kuuluvuus on parantunut merkittävästi Keski-Suomessa, kun Pylkönmäellä taajuudella 90,5 MHz toimivan lähettimen tehoa on korotettu viiteen kilowattiin. Lähetin on yksi tehokkaimmista paikallisradiolähettimistä Suomessa.

Hukala.net – Keskisuomalainen