Kristilliset kesäradiot jälleen ääneen

kirjoittanut

kategoriassa

Keuruulla toimiva Radio Gospel on aloittanut lähetykset keskiviikkona taajuudella 95,7 MHz ja internetissä. Radio Gospel välittää Iso Kirja ry:n Raamattu- ja Lähetysopistolla pidettävän Juhannuskonferenssin 18.-22. kesäkuuta. Ohjelmassa on musiikkia ja puheita tapahtumasta. Netissä voi radio-ohjelman kuuntelun lisäksi katsoa kuvaa konferenssipaikalta. Osa Juhannuskonferenssin tilaisuuksista lähetetään myös Radio Dein ja YLE Radio 1:n ohjelmistossa.

Radio Gospel kuuluu Keuruun lisäksi muun muassa Virroille, Mänttään, Ähtäriin ja Saarijärvelle. Lähetyksiä on tulossa myös elokuun ensimmäisenä ja viimeisenä viikonloppuna opistolla pidettävistä tapahtumista.

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen suviseurojen radioasema Seuraradio aloittaa lähetykset torstaina 26.6. Pohjois-Pohjanmaan Sievissä, Seuraradiolla on käytössään 27 lähetintä eri puolilla Suomea. Mukana on myös torniolainen Radio Pro, joka lähettää suviseurojen ajan Seuraradion ohjelmia. Seuraradiolla on lisäksi suviseura-alueella kuuluvat taajuudet, joilla selostetaan seuroja suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja viroksi.

Suviseurat kuuluvat YLE Radio 1:n kautta sunnuntaina 29.6. kello 18-19.

Hukala.net – Radio Gospel, Suviseurat