Juhannusradio kartoittaa Virtain juhlatunnelmat

kirjoittanut

kategoriassa

Scandinavian Weekend Radion tiloista lähettävä Juhannusradio (Midnight Sun Radio) soittaa kotimaista musiikkia ja kertoo juhannusjuhlinnan etenemisestä Virroilla. SWR:n omien ohjelmantekijöiden ja muiden radioharrastajien tuottama Juhannusradio kuuluu juhannuspäivänä keskiaalloilla taajuudella 1602 kHz sekä SWR:stä tutuilla lyhytaaltotaajuuksilla. Ohjelmaa lähetetään pääasiassa suomeksi.

Radion reportterit kiertävät Suomen virallisen juhannuskaupungin Virtain juhannusaattotapahtumissa ja raportoivat niistä juhannuspäivän lähetyksessä kotimaisen musiikin kera. Juhannusradion lyhytaaltotaajuudet vaihtelevat vuorokaudenaikojen mukaan. Juhannusradio kuulunee Virroilla parhaiten keskiaaltotaajuudella, jossa tehoa on 400 wattia.

Hukala.net