Tepsin Intertoto Auran Aalloilta juhannuksena

kirjoittanut

kategoriassa

Auran Aallot -logoRadio Auran Aallot lähettää tavanomaisesta poikkeavaa juhannusohjelmaa välittämällä suoran selostuksen Turun Palloseuran vierasottelusta jalkapallon Intertoto Cupissa. TPS matkustaa Pohjois-Irlannin Ballymenaan, jossa joukkue kohtaa avausottelussaan juhannuspäivänä Lisburn Distilleryn. Ottelun selostaa Timo Järvenpää kello 17 alkaen.

Auran Aallot selostaa vain TPS:n vierasottelut, jotka jatkuvat mahdollisesi Intertoto Cupin toisella kierroksella tanskalaista Odensea vastaan. TPS:n jatkopaikka ratkeaa ensimmäisen ottelukierroksen kotiottelussa pohjoisirlantilaisia vastaan kesäkuun lopussa. Mikäli TPS selvittää tiensä kolmannelle kierrokselle asti, vastaan asettuu tarunhohtoinen englantilaisjoukkue Aston Villa.

Jalkapallolähetys alkaa Auran Aalloilla lauantaina kello 16.45. Selostus kuuluu myös netissä.

Hukala.net