Radio Mars ääneen kymmenennen kerran

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Mars -logoÄänekosken Suolahdella toimiva Radio Mars aloittaa lähetykset perjantaina 6. kesäkuuta taajuudella 104,1 MHz. Kymmenettä kertaa lähettävä kesäradio kuuluu taajuudella 15.6. asti. Radion taustalla on syksyllä 2003 perustettu Radio Mars-yhdistys ry. Ohjelmatoiminnasta vastaavat tänä kesänä Suolahden Vapaaseurakunta, Suolahden Helluntaiseurakunta ja Suolahden kirkkopiiri / Sumiaisten kappeliseurakunta.

Radio Marsin ohjelmisto esittelee tuttuun tapaan paikkakunnan ajankohtaisia asioita ja kertoo ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. Aamulähetyksessä on rauhallista musiikkia, mielenkiintoisia vieraita ja hartausohjelmia. Myös seurakuntien toimintaa tehdään tutuksi. Ajankohtaista Äänekoskella -ohjelmassa kello 9 ja 14 tavataan kaupungin virkamiehiä ja keskustellaan heidän kanssaan kaupungin ajankohtaisista asioista. Radio Marsin ilta päättyy nuorishow’n myötä railakkaalla musiikilla ja nuorekkailla mielipiteillä.

Suolahdella toimiva kesäradio sai alkunsa vuonna 1999 kaupungissa järjestetystä Jeesus-marssista. Nimellä Marssiradio aloittanut asema vaihtoi nimensä nykyiseksi heti seuraavana vuonna. Radion toiminnassa on ollut mukana useita eri uskonnollisia yhteisöjä Suolahden seudulta. Vuosina 2002-2006 Radio Marsilla oli lähetin myös Saarijärvellä.

Radio Mars toimii viikon ajan Suolahdella. Kuva vuodelta 2005 (Kuva: Radio Mars).
Radio Mars toimii viikon ajan Suolahdella. Kuva vuodelta 2005 (Kuva: Radio Mars).

Hukala.net