MTV:n uudet kanavat Viasatin satelliittijakeluun

kirjoittanut

kategoriassa

Viasat-logoViasat Finland Oy ja MTV Oy laajentavat yhteistyötään 22. toukokuuta alkaen. Yhteistyön myötä MTV3 Kanavapaketin uudet maksu-tv-kanavat MTV3 AVA ja MTV3 Sarja näkyvät Suomen antennitalouksiin yksinomaan Viasatin jakelemana. Jo aiemmin Viasatin satelliittijakelussa ovat olleet MTV-kanavat MTV3 MAX, Sub Leffa, Sub Juniori ja MTV3 Fakta. Uuden jakelusopimuksensa myötä Viasat vahvistaa asemaansa Suomen maksutelevisiomarkkinoilla. MTV:n uusista kanavista MTV3 Scifi ei kuulu satelliittitarjontaan.

Kanavien seuraamiseksi tarvitaan Viasat-tilaus, lautasantenni sekä satelliittivastaanotin. MTV3 Kanavapaketin voi myös ostaa erikseen. Viasatin MTV3 Kanavapaketti -sopimus ei koske Viasatin kaapelikotitalouksia.

Hukala.net – Viasat Finland