Radio KLF soi jälleen kesäradioissa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio KLF -logoKolme vuotta täyttävä tanssimusiikkiasema Radio KLF kuuluu kesäiseen tapaan nettiradion lisäksi myös radiotaajuuksilla kesäkuun alusta alkaen elokuun loppuun asti. Kuuluvuusalue kattaa Helsingin, Turun ja Tampereen seudut, jotka saavat myös omat kesäklubinsa. Musiikin osalta asema jatkaa pääosin tutulla dance-linjallaan, vaikka luvassa lienee jotain uuttakin.

– Tarjonnan määrä radiossa alkaa muodostua ongelmaksi. Lyhytaikaisia radioasemia on KLF:n jälkeen ilmestynyt useita ja tilapäiset asemat eivät siten kiehdo kuuntelijoita enää samalla tavalla. Asemamme on 3-vuotias tänä kesänä, ja meidän täytyy uusiutua jatkuvasti. Radioaseman pyörittämisessä alkaa olla ihan kilpailun tuntua. Kilpailun tuomat haasteet ei kuitenkaan pelota, Radio KLF:n luova johtaja Jesus Ziliachus kertoo.

KLF kuuluu kesä-elokuussa Helsingissä taajuudella 100,0 MHz, Turussa taajuudella 93,8 MHz ja Tamperella taajuudella 101,6 MHz. Aseman kesäklubit toimivat Helsingin Feverissä perjantaisin, Turun Marilynissä torstaisin ja Tampereen Onnelassa keskiviikkoisin. Mukana on myös interaktiivinen kilpailu.

Hukala.net