Rovaniemellä Radio Säteilyä jo kahdeksatta kertaa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Säteily -logoOpiskelijoiden pyörittämä Radio Säteily kajahtaa eetteriin maanantaina 31. maaliskuuta. Radio Säteily kuuluu Roveniemellä taajuudella 104,4 MHz ja internetissä kautta maan jo kahdeksannen kerran. Opiskelijaradio on ensi kertaa kolmeviikkoinen, sillä lähetykset päättyvät 21. huhtikuuta. Tekijäjoukossa on opiskelijoita Lapin yliopistosta ja Rovala-opistosta sekä myös joitakin yksittäisiä tahoja, jotka toteuttavat lähetyksensä muualta.

Radio Säteily lähettää ohjelmaa laidasta laitaan. Jokaisella ohjelman tekijällä on mahdollisuus toteuttaa itseään, eikä aihesisältöä ole rajoitettu. Tänä vuonna Säteily tunnelmoi japanilaisittain ninja-teemalla, mutta ohjelmalistalta löytyy ”harakirin” lisäksi kaikkea mahdollista iskelmämusiikista hiphopin klassikoihin, ja myös keskustelua ja kuunnelmaa tulee eetteriin. Ohjelmaa lähetetään aamusta yömyöhään.

Radio Säteilyn tekemiseen on saanut osallistua vapaasti, ja tekijäkaarti loistaakin värikkyydellään. Ohjelmaa tehdään suomen kielen lisäksi englanniksi ja ruotsiksi. Ohjelmanteossa on mukana yliopiston vaihto-opiskelijoita

Hukala.net