Trombit yhdistää nettilehden, radion ja elokuvat

kirjoittanut

kategoriassa

Trombit logo HEO Mediapajan opiskelijoiden tuottama monimedia Trombit käynnistyy maanantaina 17. maaliskuuta. Trombit käsittää lehtijournalismin linjan tuottaman nettilehden ja radio- ja tv-journalistiopiskelijoiden Radio Trombitin sekä urheilujournalismin linjan tuottamat urheiluohjelmat, joita kuullaan Radio Trombitissa iltaisin. Trombitin sivuilla on lisäksi nähtävissä lyhytelokuvia. Monimedia jatkuu 10. huhtikuuta asti.

Trombit-projektiin osallistuu noin 80 Helsingin Kalliossa sijaitsevan HEO Mediapajan opiskelijaa. Verkkolehteä päivitetään arkisin kello 9-16, mutta urheiluasioiden päivitys jatkuu iltaan asti.
Radio Trombit kuuluu Helsingissä taajuudella 107,2 MHz. Tämän lisäksi lähetyksiä voi kuunnella netissä. Radion lähetysvirtaa voi kuunnella kello 7-22. Lähetykset tarjoavat rock-painotteisen musiikin lisäksi tuoreita näkökulmia sekä monipuolisia ohjelmasarjoja dokumenteista kokeilevaan journalismiin.

Tänä vuonna Radio Trombit selostaa iltaisin Espoon Bluesin pudotuspelejä SM-liigassa. Lisäksi radion urheiluohjemien uutuutena ovat suorat selostukset jalkapallon Liigacupin puolivälieristä ja välieristä, jotka pelataan Talin jalkapallohallissa maalis-huhtikuussa.

Opiskelijoiden artikkelit ovat nähtävillä Trombit-projektin päättymisen jälkeenkin. HEO on Suomen suurin kansanopisto, jonka Mediapaja perehdyttää opiskelijoita sekä sähköisen että painetun median eri osa-alueille.

Hukala.net