Spiidi FM laajentaa nettiin

kirjoittanut

kategoriassa

Spiidi FM logoMatkapuhelinoperaattori GSM Suomen radiokanava Spiidi FM aloittaa lähetykset internetissä ja laajentaa kuuluvuuttaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Spiidi FM on toiminut kolmen kuukauden pituisella tilapäisluvalla Helsingissä taajuudella 100,0 MHz. Kanava soittaa hiphop- ja R&B- musiikkia sekä hittejä top-listoilta 24 tuntia vuorokaudessa. Kanava toimitetaan yhteistyössä radio- ja televisiotoimintaa Suomessa ja Euroopassa harjoittavan 4Radio Oy:n kanssa.

Spiidi FM on suunnattu noin 20–40-vuotiaille. Musiikin seassa GSM Suomi markkinoi matkapuhelin- ja muita palveluitaan ja tiedottaa toiminnastaan. Kanavalla ei ainakaan toistaiseksi kuulla juonnettua ohjelmaa. GSM Suomen operaattoritoiminnoista vastaava johtaja Jari Isola kertoo kanavan saaman suosion olevan yksi merkittävä syy lähetysten jatkamiselle.

– Lähdimme melko matalalla profiililla liikkeelle, mutta siitä huolimatta Spiidi FM on nopeasti kerännyt uskollisen kuulijakunnan. Suosio on yllättänyt iloisesti meidätkin. Oma radiokanava on osoittautunut erittäin hyväksi tiedottamis- ja markkinointikanavaksi. Se on hyvä vaihtoehto perinteisille kanaville. Näin viestimme ei häviä massaan, Isola kertoo.

Spiidi FM käynnistää nettilähetykset lähitulevaisuudessa. ULA-lähetykset käynnistyvät Hausjärveltä kevään aikana. Jari Isolan mukaan Hausjärven taajuus kuuluu pääkaupunkiseudulta muun muassa Hämeenlinnaan.

Hukala.net