Itä-Savon uutiset Iskelmä Savonlinnasta

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä logoMediakonserni Länsi-Savo Oy tehostaa uutistarjontaansa radiossa. Konserniin kuuluva sanomalehti Itä-Savo alkaa tuottaa sähkeuutisia, jotka kuullaan kahdesti päivässä Iskelmä Savonlinnan taajuudelta 96,7 MHz ensi maanantaista alkaen. Uutiset lähetetään maanantaista perjantaihin kello 13.20 ja 15.20. Sanomalehti Länsi-Savon uutiset jatkuvat Mikkelin ja Keski-Savon Iskelmä-asemilla.

Uutistarjonnan lisääntyminen ei vaikuta Iskelmän toimitusvahvuuteen Mikkelissä. Kolmea Iskelmä-paikallisradiota Etelä- ja Keski-Savossa pyörittävän Järvi-Savon Viestintä Oy:n toimitusjohtaja Juha Junno sanoo, että Mikkelissä sijaitseva radiotoimitus saa uutiset suoraan Savonlinnassa ilmestyvän Itä-Savon toimituksesta.

– Uutiset toimitetaan radiota varten ja niiden sisällöstä vastaavat lehtien toimitukset. Kysymyksessä on samaan konserniin kuuluvien lehtien yhteistyö, jolla tavoitellaan monimediaisuutta, Junno kertoo.

Iskelmä Mikkeliä, Iskelmä Savonlinnaa ja Iskelmä Keski-Savoa pyörittävä Järvi-Savon Viestintä Oy on osa Länsi-Savo -konsernia.

Hukala.net