NRJ starttaa kuusi uutta nettiradiota

kirjoittanut

kategoriassa

NRJ logoValtakunnallinen hittiradioasema Radio NRJ käynnistää maanantaina 14. tammikuuta kuusi uutta nettiradiokanavaa. Radiotaajuuksien kautta kuuluvan lähetyksen lisäksi netissä on jatkossa tarjolla uudet NRJ Hip Hop, NRJ R’nB, NRJ Pop, NRJ Rock, NRJ Dance ja NRJ Hot -kanavat. Äänenlaatuun panostetaan ja soittolistojen kerrotaan päivittyvän jatkuvasti. NRJ:n nettiradiolanseeraus on toistaiseksi laajin Suomessa.

– Suomessa nettiradiotarjontaa ei ole ollut paljon ja meillä on mahdollisuus tarjota uusia palveluja sivuillamme vieraileville kuuntelijoillemme. Mallia on haettu esimerkiksi Saksan ja Ranskan NRJ-asemilta, joilla on useita nettiradiokanavia. Nettiradioita kuunnellaan tilastojen mukaan paljon työpaikoilla. Haluamme aktivoida päiväkuuntelijoitamme käyttämään palveluamme vaikkapa dance-musiikin saamiseksi omiin kotibileisiin ja vastaaviin tilanteisiin, kertoo Radio NRJ:n tekninen päällikkö Juha Saikkonen.

Uudet nettiradiokanavat lähettävät musiikkia ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Tauotonta musiikkivirtaa eivät keskeytä edes mainokset, sillä niitä kuulee vain kuuntelun aloittamisen yhteydessä. Toimitettua ohjelmaa uusille kanaville ei ole toistaiseksi suunnitteilla. Teknisesti NRJ:n nettiradio tukeutuu kanavan verkkosivuilta avattavaan omaan soittimeen, eikä asemia voi kuunnella muilla soittimilla.

Hukala.net