Venäläisradion ohjelmia Russkoje Radio Helsingin taajuuksille

kirjoittanut

kategoriassa

Venäjänkielinen Russkoje Radio Helsinki on solminut tämän vuoden alusta uuden sopimuksen radio-ohjelmien osa-aikaisesta lähetyksestä venäläisen radiokanava Radio Majakin kanssa. Uusi ohjelmaformaatti on suunnattu erityisesti Suomessa asuvalle venäjänkieliselle kuuntelijaryhmälle. Russkoje Radiosta kuullaan myös sen omaa ohjelmaa.

– Radio Majak on nopeasti kehittyvä ja suurta suosiota nauttiva viihderadioasema, jonka ohjelmistossa on paljon show-ohjelmia sekä nykyaikaista musiikkia, joka vie radioasemamme täysin uudelle tasolle. Tänä vuonna tulemme tarjoamaan kuuntelijoillemme myös paljon omia, uusia ohjelmia ja ideoita sekä valtavan määrän erilaisia viihde –ja asiaohjelmia, Russkoje Radio Helsingistä kerrotaan.

Russkoje Radio Helsinki kuuluu ula-taajuuksilla Helsingissä, Porvoossa, Kotkassa ja Lappeenrannassa. Asemalla on lisäksi tilapäinen toimilupa kolmessa Pohjois-Suomen hiihtokeskuksessa.

Hukala.net