Radio Rock kohderyhmänsä ykkönen

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Rock logoNelonen Mediaan kuuluva rock-musiikkiin erikoistunut Radio Rock on noussut jo ensimmäisen toimintavuotensa aikana kohderyhmänsä suosikiksi. 20-39-vuotiaille miehille suunnattu kanava on saavuttanut säännöllisesti yli 600 000 kuuntelijaa viikossa. Parhaimmillaan Rockin kuuntelijaluku on yltänyt vuoden 2007 maalis-toukokuussa 766 000 kuuntelijaan.

Pääosin samoilla taajuuksilla ennen Radio Rockia lähettäneen Radio Cityn kuuntelijaluvut eivät koskaan nousseet näin ylös. Huomattavaa on toki se, että Radio Rockin kuuluvuusalue on huomattavasti edeltäjäänsä laajempi. Lähettimiä Cityllä oli 12 kappaletta, kun Rockilla niitä on nyt 22. Radio Rock kuuluu mm. Joensuussa, Mikkelissä, Vaasassa ja Rovaniemellä, joihin Cityn kuuluvuusalue ei ulottunut.

Radio Rock on kohderyhmässään valtakunnallisesti kuunnelluin radiokanava 18 prosentin kanavaosuudella. Kanavan kuuntelijoista 66 prosenttia on miehiä. Pääkaupunkiseudulla Rock on Radio Novan ja SBS Iskelmän jälkeen kolmanneksi kuunnelluin kaupallinen radioasema.

Hukala.net – M&M