Maikkarin kanavapaketti laajenee

kirjoittanut

kategoriassa

MTV3 logoMTV3:n maksullisten televisiokanavien paketti laajenee maaliskuun alusta kolmella uudella kanavalla. Naisetkin saavat oman televisiokanavansa, kun MTV3 AVA alkaa lähettää naisille suunnattua draamaa, viihdettä sekä lifestylea. MTV3 Sarjan ohjelmisto koostuu vanhoista tv-sarjoista ja huumorista, kun taas kolmas uusi kanava MTV3 Scifi keskittyy scifi-sarjoihin, -dokumentteihin ja -elokuviin.

– Olemme vakuuttuneet maksu-tv:n suosion vahvasta kasvusta myös vuonna 2008 ja haluamme uusien kanavien myötä vahvistaa suomalaista maksu-tv tarjontaa uusille kohderyhmille, MTV Median internet ja -kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Härkönen toteaa.

Tällä hetkellä MTV3 Kanavapaketti sisältää MTV3 MAX:n, MTV3 Faktan, Subtv Juniorin sekä Subtv Leffan. Uudet kanavat tulevat näkymään toistaiseksi vain kaapeli- ja satelliittitalouksissa.

Uutta ilmettä saa pian myös yhtiön ilmaiskanava Subtv, joka uudistuu keskiviikkona 16. tammikuuta. Uudistuksen yhteydessä kanavan nimestä tippuu tv-pääte pois, joten kanavan nimi on jatkossa pelkkä Sub. Subin uuden ilmeen suunnittelussa on lähdetty siitä, että ihmiset haluavat paeta oman elämänsä tylsyydestä maagiseen ja jännittävämpään paikkaan, Subvilleen. Subin uuden ilmeen on suunnitellut Red Bee -yhtiö.

Hukala.net – M&M