Alfa TV -logoSuomeen on perustettu joulukuun alussa uusi tv-kanava Alfa TV. Maksuttoman kanavan lähetys näkyy ympäri vuorokauden netissä ja DNA:n kaapeliverkossa kanavapaikalla 64 sekä Digitan D-kanavanipussa kanavapaikalla 15. Lähetykset ovat DVB-T2-järjestelmällä lähetettyjä. Alfa TV:n taustalla on aiemmin BC-TV:tä pyörittänyt keravalainen Brilliance Communications Oy.

Uusi kanava lähettää dokumentteja, elokuvia, keskusteluohjelmia, konsertteja, lasten- ja nuortenohjelmia, uutisia, vähemmistökielisiä tuotantoja, viihdettä- ja kultturia sekä hengellisiä- ja elämänkatsomuksellisia ohjelmia. Kanavan saa näkymään vastaanottimissa, jotka on Antenna Ready HD -hyväksyttyjä. Tarvittaessa kanavahaku on tehtävä uudelleen.

Digitan verkossa Alfa TV näkyy noin 85 prosentissa kotitalouksista, sillä kanavanippua lähetetään 13 tv-aseman kautta.

Mediamonitori - Digita

Kommentit

+1 #1 nimetön. 20.12.2013 01:37
Se että Alfa-tv kanavaa lähetetään DVB-T2 tekniikalla ei tarkoita että se olisi välttämättä teräväpiirtokanava, DVB-T2 tekniikalla voidaan lähettää myös SD-kanavia! Ja Digitan tiedotteessa ei ainakaan puhuta mitään teräväpiirrosta. Ei myöskään Alfa-TV:n tiedotteessa.
0 #2 Tero Toivonen 20.12.2013 05:45
Lainaus nimetön.:
Se että Alfa-tv kanavaa lähetetään DVB-T2 tekniikalla ei tarkoita että se olisi välttämättä teräväpiirtokanava, DVB-T2 tekniikalla voidaan lähettää myös SD-kanavia!


Kiitos tarkennuksesta! Uutinen päivitetty.
-1 #3 Marita 06.04.2015 07:42
keskustelu meneillään alfatv:ssä. arkkipiispa ottaa toisen kannan kuin suomessa. homoseksualiti on synti, niinkuin raamattu sanoo.

Aiheen kommentointi on lukittu. Uusia kommentteja ei oteta vastaan.