Lisää MTV:n HD-kanavia DNA:n verkkoon

kirjoittanut

kategoriassa

MTV-logoMTV:n kanavat alkavat näkyä teräväpiirtolaadulla DNA:n lähetysverkossa. DNA antenniverkossa jaettavan MTV3 HD -kanavan lisäksi DNA toi marraskuun lopulla myös MTV:n maksulliset teräväpiirtokanavat VHF-antenniverkon talouksien saataville. PlusTV:n tilaajilla on marraskuusta alkaen ollut myös valmius vastaanottaa uusia kanavia paketteihinsa DNA:n antenniverkosta, mukaan lukien myös teräväpiirtokanavat.

Sopimuksen myötä antenniverkon kanavavalikoima laajenee. DNA:n ja PlusTV:n asiakkaat voivat katsoa jatkossa kaikkiaan neljää MTV:n teräväpiirtokanavaa eli MTV3 HD:ta, MTV Max HD:ta, MTV Sport 1 HD:ta ja C More First HD:ta.

MTV3 HD näkyy tv-kortilla ilman erillistä veloitusta. MTV-alkuiset kanavat kuuluvat sekä MTV Total että MTV Total Sport -paketteihin. C More First HD kuuluu sekä MTV Total että C More Film -paketteihin. Uudet kanavat lisätään automaattisesti myös näiden pakettien nykyisiin tilauksiin ilman lisäkustannuksia.

MTV:n ja DNA:n yhteistyösopimuksen tavoitteena on parantaa suomalaisten tv-katsomiskokemusta. Ihmisten tavat katsoa tv-ohjelmia ovat voimakkaassa muutoksessa, minkä vuoksi DNA tuo MTV:n lähetykset tarjolle myös mobiililaitteisiin.

DNA:n lähetysantenni Lahdessa

DNA:n VHF-antenniverkkoon on tullut lisää teräväpiirtoa, kun MTV ja DNA ovat solmineet yhteistyösopimuksen (Kuva: Mediamonitorin arkisto).

Mediamonitori