FUN Tampere laajeni Ikaalisiin

kirjoittanut

kategoriassa

FUN Tampere -logoTampereella syyskuun lopulla lähetykset aloittanut FUN-radio on käynnistänyt lähettimen myös Tampereen ulkopuolella. FUN Tampereen kuuluvuusalueeseen on liittynyt Ikaalisten seutu taajuudella 92,1 MHz. Lähetykset kuuluvat Teikankaan mastosta yhden kilowatin teholla. Ensi vuoden alkupuolella FUN laajentaa toimiluvan mukaisesti Parkanoon, Poriin ja Kankaanpäähän.

Radioaseman taustayhtiö Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy sai liikenne- ja viestintäministeriöltä lykkäystä uusien taajuuksien käyttöönotossa. Lupaehtojen mukaan kaikki taajuudet olisi pitänyt käynnistää samanaikaisesti. Parkanon takaraja on ensi helmikuun loppu, Porin ja Kankaanpään huhtikuun loppu.

FUN Tampereen sisarkanava Radio SUN sai Viestintävirastolta luvan siirtää Parkanon Kissakiven radioasemalla sijainnut lähetin uuteen mastoon Vatuseen lähelle Parkanon keskustaa. Verkkoyhtiö Digita suoritti siirron tällä viikolla. Lähetystehoon tai taajuuteen siirto ei vaikuttunut.

Mediamonitori