Sanoma Median uusi radiokanava Me Naiset Radio aloittaa Radio Aallon verkossa 1. tammikuuta. Me Naiset Radio täydentää Me Naiset -brändikokonaisuutta, johon kuuluvat uuden radion lisäksi viikoittain ilmestyvä aikakauslehti ja digisisällöt. Kanavan juonnetut ohjelmat alkavat 11. tammikuuta.

Uuden radion aamussa aloittaa 20-30-40 -podcastista tutut Alina Kangasluoma ja Ida-Liina Huurtela. Iltapäivisin äänessä on Jenni Alexandrova, jolla on parinaan vaihtuvia juontajia.

Me Naiset Radio kasvattaa jo ennestään ison brändin tunnettavuutta. Me Naiset on Suomen suosituin naistenlehti ja verkon isoin naisten puheenaihemedia.

– Me Naiset Radio tarjoaa naisia kiinnostavaa sisältöä tuoden lehden äänen ja näkökulmat radioon, lehden päätoimittaja Iina Artima-Kyrki.

Mediamonitori - Sanoma Media

Kommentit   

+13 #1 The JT 16.12.2020 00:25
Ihan hyvä juttu mutta Sanoma Oy:n radiokanavien ongelma on, kun ne kuuluvat vain Sanoman/Nelonen Median palveluissa (Supla). Olisi käytännöllistä, jos voisi kuunnella erillisellä Internetradiolaittee lla, sellainen joita mm Gigantti myy. Nyt kuuntelija on sidoksissa selaimeen tai matkapuhelimeen.
Lainaa
-9 #2 Harri 16.12.2020 14:38
Lainaus The JT:
Ihan hyvä juttu mutta Sanoma Oy:n radiokanavien ongelma on, kun ne kuuluvat vain Sanoman/Nelonen Median palveluissa (Supla). Olisi käytännöllistä, jos voisi kuunnella erillisellä Internetradiolaitteella, sellainen joita mm Gigantti myy. Nyt kuuntelija on sidoksissa selaimeen tai matkapuhelimeen.


Kuuluvathan ne myös Radiot.fi:n kautta, joka ei ole Sanoman palvelu? Eiköhän tämä palvelu nyt jossain laitteessa toimi.
Lainaa
+20 #3 Timo 17.12.2020 07:49
Ihmeellinen nimivalinta kanavalle 2020-luvulla.
Lainaa
+9 #4 The JT 18.12.2020 00:25
En minä ainakaan ole löytänyt mistään kuuntelulinkkejä (striimejä), jotta voisi kuunnella erillisillä mediasoittimilla. Ei kuulu ainakaan Menuetti Internetradiolaittee lla (tietokoneesta riippumaton, sellainen joita mm Gigantti myy). Olisi mukavampi kuunnella mm Suomi Popia, kun ei tarvitsisi olla tietokone tai mobiililaitteet päällä. Internetradiohan on verrattavissa perinteiseen radioon.
Lainaa
+6 #5 Esko Haukkanen 21.12.2020 00:39
Gigantti ei taida enää myydä tätä radiota.
K.o. radion manuaalissa lukee: "Radiossasi on lista radioasemista, mutta jos löydät radioaseman, jota ei ole listassa, voit
lisätä sen. Voit lisätä sen vain web-sivustolta www.wifiradio-frontier.com." Tämä vaati rekisteröintiä. Listat ei voi päivittää suoraan vastaanottimelle. Ja jos tuki loppuu, loppuu kuntelu...
Lainaa
+7 #6 kuu-ntelija 22.12.2020 12:29
Lainaus Esko Haukkanen:
Listat ei voi päivittää suoraan vastaanottimelle. Ja jos tuki loppuu, loppuu kuntelu...


Edellyttää tietysti, että streamin pysyvä urli on tiedossa.
Lainaa