Basso Median omistaman radiokanava I LUV 2K:n kuuluvuusalue pienenee vuodenvaihteessa, kun sen lähetykset loppuvat Kotkassa ja Lappeenrannassa. I LUV 2K jatkaa toimintaansa Helsingissä ja Porvoossa. Viestintävirasto on joulukuussa hyväksynyt Basso Median taajuuskokonaisuutta 10 koskevan toimilupamuutoshakemuksen. Uusi päivitetty ohjelmistolupa tulee voimaan 1.1.2019. Basso Mediasta vahvistetaan, että lähetykset päättyvät Kotkan ja Lappeenrannan taajuuksilla vuodenvaihteessa.

I LUV 2K jatkaa lähetyksiä Helsingissä taajuudella 106,9 MHz ja Porvoossa taajuudella 107,6 MHz. Aseman nykyinen ohjelmistolupa on voimassa vuoden 2019 loppuun. Ohjelmiston tulee koostua pääasiassa venäjänkielisistä ohjelmista ja puhesisältöä tulee olla arkipäivisin vähintään yksi tunti, mainitaan Viestintäviraston päivittämässä ohjelmistoluvassa.

Basso Media sai Viestintävirastolta ohjelmistoluvan Helsingin, Porvoon, Kotkan ja Lappeenrannan taajuuksien muodostamalle taajuuskokonaisuudelle viime kesäkuussa, kun entisen Radio Sputnikin radioliiketoimita oli siirtynyt Bassolle. Uusi kanava aloitti lähetykset viime kesänä.

Basso Median muita kanavia ovat Bassoradio ja BOX.

Mediamonitori - Viestintävirasto


Aiheesta Viestintäviraston sivuilla: Ohjelmistolupa radiotoiminnan harjoittamiseen

Kommentit   

0 #1 Marko,Stadista 03.01.2019 12:04
Tämä I LUV 2K ohjelmisto on mielestäni rimanalituksia radion median historiassa.Anteeksi vain suorasanaisuuteni Basso Media.Uskon että seuraava strategia on poistaa 2019 venäjänkielinen puhe pois ja palkata tyhjänpäiväiset kikattajat bandille, sekä kopioida muutaman radion musiikki sekaisin samalle kanavalle.Ennustukse ni siis käy toteen pikkuhiljaa.Kysymyks eni kuuluisi,mitä ihmettä uutta tarjontaa yhtiö aikoo tarjota?Basso media polttaa rahoja pois ja sitten vastaa miettii seurauksia.Onneksi ei minun varoja!
Lainaa
0 #2 keijo 12.01.2019 21:02
Mitä tapahtuu lpr:n taajuudelle?
vapautuuko kenties jonkun muun kanavan käyttöön?
Lainaa

Twitter