I LUV 2K jatkaa lähetyksiä Helsingissä ja Porvoossa

kirjoittanut

kategoriassa

Basso Median omistaman radiokanava I LUV 2K:n kuuluvuusalue pienenee vuodenvaihteessa, kun sen lähetykset loppuvat Kotkassa ja Lappeenrannassa. I LUV 2K jatkaa toimintaansa Helsingissä ja Porvoossa. Viestintävirasto on joulukuussa hyväksynyt Basso Median taajuuskokonaisuutta 10 koskevan toimilupamuutoshakemuksen. Uusi päivitetty ohjelmistolupa tulee voimaan 1.1.2019. Basso Mediasta vahvistetaan, että lähetykset päättyvät Kotkan ja Lappeenrannan taajuuksilla vuodenvaihteessa.

I LUV 2K jatkaa lähetyksiä Helsingissä taajuudella 106,9 MHz ja Porvoossa taajuudella 107,6 MHz. Aseman nykyinen ohjelmistolupa on voimassa vuoden 2019 loppuun. Ohjelmiston tulee koostua pääasiassa venäjänkielisistä ohjelmista ja puhesisältöä tulee olla arkipäivisin vähintään yksi tunti, mainitaan Viestintäviraston päivittämässä ohjelmistoluvassa.

Basso Media sai Viestintävirastolta ohjelmistoluvan Helsingin, Porvoon, Kotkan ja Lappeenrannan taajuuksien muodostamalle taajuuskokonaisuudelle viime kesäkuussa, kun entisen Radio Sputnikin radioliiketoimita oli siirtynyt Bassolle. Uusi kanava aloitti lähetykset viime kesänä.

Basso Median muita kanavia ovat Bassoradio ja BOX.

Mediamonitori – Viestintävirasto


Aiheesta Viestintäviraston sivuilla: Ohjelmistolupa radiotoiminnan harjoittamiseen


Kommentit

5 vastausta artikkeliin “I LUV 2K jatkaa lähetyksiä Helsingissä ja Porvoossa”

 1. Marko,Stadista avatar
  Marko,Stadista

  Tämä I LUV 2K ohjelmisto on mielestäni rimanalituksia radion median historiassa.Anteeksi vain suorasanaisuuteni Basso Media.Uskon että seuraava strategia on poistaa 2019 venäjänkielinen puhe pois ja palkata tyhjänpäiväiset kikattajat bandille, sekä kopioida muutaman radion musiikki sekaisin samalle kanavalle.Ennustukseni siis käy toteen pikkuhiljaa.Kysymykseni kuuluisi,mitä ihmettä uutta tarjontaa yhtiö aikoo tarjota?Basso media polttaa rahoja pois ja sitten vastaa miettii seurauksia.Onneksi ei minun varoja!

 2. Mitä tapahtuu lpr:n taajuudelle?
  vapautuuko kenties jonkun muun kanavan käyttöön?

 3. [quote name=”keijo”]Mitä tapahtuu lpr:n taajuudelle?

  vapautuuko kenties jonkun muun kanavan käyttöön?[/quote]
  Niin ?

 4. Yksipuolisemmaksi avatar
  Yksipuolisemmaksi

  Puhun nyt paljon musiikkia soittavista kanvista. Kaiken maailman itseään toistavat radiokanavat, eli samat biisit ikuisuuden soitossa, saavat kyllä lisätaajuksia, mutta kunnon massasta poikkeavat edelläkävijät eivät. Olisitte evänneet SEA FM:ltä saman tien myös kaikki muut kuuluvusalueet ja jättäneet vain Oulun. Pääkaupunkiseudullakaan ei mukamas ollut tilaa SEA M:n kaltaiselle kanavalle. Ettei vain olisi luvan myöntämättä jättämisessä ollut kyse Nelonen, Bauer ja Basso median muutamien kanavien esittämästä huolesta. Jollain keinolla saivat sitten viestintä viraston torppaamaan SEA FM:n laajennuksen Pääkaupunkiseudulle, jotteivat NRJ:n Loop,Hitmix Kiss, Box ja I Luv 2K menetä kuulijoista suurta osaa Sea FM:lle. Käsittämätöntä, että viestintävirastokin tukee Suomen radiokentän yksipuolistumista ja valumista lähinnä kolmen suuren YLE,Bauer media ja Nelonen/Sanoma Median omistukseen. SEA FM olisi ollut todellinen kilpailija näille enimmäkseen musiikkia toistaville muille vaihtoehdoille.

 5. Ainakin Helsingin taajuudella I Luv 2k:n äänenlaatu on huono, oikea kanava pitää ihme pörinää, enemmän tai vähemmän riippuen musiikista. Mitään palautelomaketta ei tietenkään mistään löydy, eivätkä tunnu oma-aloitteisesti vikaa korjaavan vaikka se on vaivannut kohta 2kk.