Uusi radiokanava Love FM on aloittanut lähetykset Tampereen seudulla taajuudella 95,3 MHz. Love FM lähettää Järviradion kanssa samasta antennista Soneran mastosta Nokialta kahden kilowatin teholla. Aseman omistaa Love FM Oy, joka sai Viestintävirastolta ohjelmistoluvan viime marraskuussa neljään kaupunkiin. Tampereen seudun lisäksi kanavan on tarkoitus aloittaa lähetykset Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Viestintävirasto myönsi vastikään asemalle lisäaikaa toimnnan aloittamiselle. Uudet taajuudet pitää ottaa käyttöön lokakuun loppuun mennessä.

Love FM Oy on hakenut viime aikoina työntekijiötä Helsinkiin ja Tampereelle. Yhtiö on valmistellut radiolähetysten aloittamista julkisuudelta piilossa.

Mediamonitori

 

Päivitys 28.8.2016: Lisätty tieto Nokian maston omistajasta.

Kommentit

+26 #1 Outsider 28.07.2016 21:17
Iltalehden mukaan Love FM on paljastunut venäläispropagandan eli "uutisten" levityskanavaksi! Millä perusteella näitä lupia jaetaan? Viranomaiset pitää saattaa vastuuseen holtittomasta lupapolitiikasta. Ei voi olla oikein, että suomalaista sananvapautta jaetaan bulvaaneille.
-29 #2 Pertti Haverinen 28.07.2016 21:21
Bulvaaneista puheenollen on Suomen Ylen lupa peruttava koska se toimii USA:n Bulvaanina
-32 #3 Kari 28.07.2016 21:47
YLE on Suomessa jo vuosikymmeniä levittänyt kansalle vahingollista propagandaa. Tahti on viime vuosina vain kiihtynyt, ja nykyisin lähes kaikki valtamediat suoltavat vahingollista ja länsimielistä propagandaa. Osa heidän jutuistaan perustuu jopa täysin valheeseen.

Tästä syystä Suomessa on selkeätä tilausta uutiskanaville ja medioille, joissa ei keskitytä Venäjän solvaamiseen.
+12 #4 Matti 29.07.2016 09:18
Kari ei ymmärrä asiallisen ja journalistisen raportoinnin päälle. Love FM on vähintäänkin epäityttävä projekti kun ei tunnu olevan minkäänlaista selkeetä kuviota kuka sen takana häärää. Luotettavuus on kaukana tästä.

Aiheen kommentointi on lukittu. Uusia kommentteja ei oteta vastaan.