Radio Vaasa -logoRadio Vaasa jatkaa toimintaansa yhden omistajan voimin, kun kanavan juontajana ja toimittajana työskentelevä Anssi Marttinen ryhtyy radioaseman ainoaksi omistajaksi. Marttinen on ostanut osuudet Radio Vaasasta muihin työtehtäviin siirtyneeltä Hippi Hovilta ja eläkkeelle jäävältä toimitusjohtaja Pekka Iitolalta. Radio Vaasan uutena toimitusjohtajana aloittaa Christer Nyberg. Marttinen jatkaa radion toimittajana.

Paikallisaiheisiin keskittyvän kaksikielisen radioaseman toiminta jatkuu nykyisen kaltaisena.

– Aika lailla samankaltaisena jatketaan, eli Radio Vaasan tukipilarit on olleet kaksikielisyys ja paikallisuus, ja nämä molemmat totta kai säilyy. Pieniä muutoksia tulee, uusia ohjelmasarjoja, mutta ne tulee ensi vuoden puolella, Marttinen kertoo Yle Pohjanmaalle.

Radio Vaasa on yksi Suomen vanhimmista paikallisradioista. Se aloitti lähetykset 25.11.1985. Radio Vaasa kuuluu kolmella taajuudella Vaasassa, Mustasaaressa ja Teuvalla sijaitsevien lähettimien kautta. Asemalle on myönnetty taajuus myös Kokkolaan.

Mediamonitori - Yle Pohjanmaa

Kommentit

#1 Pasi Komsi 05.11.2014 22:17
Hieno kanava, toivotetaan menestyksekästä jatkoa itsenäisenä radiona. Kaksikielinen Kokkolan seutu sopii mainiosti Radio Vaasan kuuluvuusalueeseen. :lol:
+5 #2 Tero Toivonen 05.11.2014 22:33
Lainaus Pasi Komsi:
Kaksikielinen Kokkolan seutu sopii mainiosti Radio Vaasan kuuluvuusalueeseen. :lol:


En keksi yhtään syytä, miksi ei sopisi. Kokkolan paikallisradiohistor ia on sysimusta, joten sinne ei kukaan järkevä yrittäjä enää perusta itsenäistä radioasemaa.

Kommentointi on suljettu.