Radio Helsinki -logoRadio Helsingin uudet omistajat saivat valtioneuvostolta toimiluvan, jolla asema voi jatkaa lähetyksiä uusilla taajuuksilla. Radio Helsinki siirtyy myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana taajuudelle 98,5 MHz. Keski-Uudellamaalla taajuudeksi tulee 94,4 MHz. Radio Helsingin taustalle perustettiin loppukesästä Pro Radio Helsinki -liike, joka osti radioaseman brändin ja liiketoiminnan Helsingin Sanomilta.

Helsingin Sanomat ilmoitti kesällä lakkauttavansa Radio Helsingin. Pitkään kannattamattomana toimineen paikallisradion pelastamiseksi perustettiin myös kansanliike, joka vaati radioaseman toiminnan jatkumista.

Mediamonitori

Kommentit

+1 #1 helsinkiläiset 01.11.2013 15:18
:sad: Me helsinkiläiset menetettiin Järviradio, mutta Radio Helsinkiä kuuntelee moni, mutta minä en tykkää Radio Helsingistä. Huonoa musaa, ohjelmat huonoja ym. huonoa.
Radio Helsingillä pitäisi olla Soittolistat, musiikkipäällikkö ja hyvät ohjelmat. Musa on Radio Helsingissä huonoa muuta huonoa Radio Helsingissä ei oikeastaan ole. Radio Helsingin musiikkipäälliköksi voitaisiin palkata Arttu Harkki, Janne Kataja, Taavi Salmivaara, Samuli Aaltonen, Rakel Liekki tai Nanna Ripattila.
Kaikki nämä ovat radio-alan osaajia, ovat Radio Novan ja Radio Suomipopin entisiä juontajia eli Radio-alan osaajia.
Nämä Kaupunkitarinat Oy:n eli Pro Radio Helsinki -liikkeen kannattaisi palkata töihin Radio Helsinkiin. :lol:
+1 #2 helsinkiläiset 01.11.2013 16:17
:lol: Sea FM Radiossa kerrottiin että Sea FM Radion taajuudet ottaisi käyttöön ensi maanantaina Järviradio, kun Sea FM Radio joutuu lopettamaan. Harmi, kun Sea FM Radio joutuu lopettamaan. :sad: )

Aiheen kommentointi on lukittu. Uusia kommentteja ei oteta vastaan.