Groove FM siirtyy väliaikaistaajuudelle

kirjoittanut

kategoriassa

Groove FM -logoNelonen Median radiokanavilla tapahtuu muutoksia keskiviikkona 6. marraskuuta, kun Groove FM siirtyy uudelle taajuudelle Helsingissä. Groove FM jatkaa väliaikaisella taajuudella 92,2 MHz. Groove FM:n kanavapaikalla aloittaa Nelosen uusi radioasema. Viestintävirasto on myöntänyt Neloselle teknisen radioluvan, joka on voimassa tammikuun loppuun. Nelonen Media saa pian käyttöönsä myös Radio Helsingin taajuudet 88,6 MHz (Helsinki) ja 89,4 MHz (Hyvinkää).

Nelonen Mediasta ei olla toistaiseksi kommentoitu, millainen yhtiön uusi radiokanava tulee olemaan.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Groove FM siirtyy väliaikaistaajuudelle”

  1. Mielenkiintonen uutinen toi, et Grooven nykyselle taajuudelle tulee uus kanava ja et Groove kummiski jatkaa toimintaansa uudella taajudella.

  2. jopas jotakin avatar
    jopas jotakin

    Groove FM onkin pyörinyt viime aikoina aika pienillä resursseilla, on tainnut olla jopa kaksi juontajaa töissä kanavalla. Musiikkilinjakin on ajautunut entisestään kauemmas siitä aiemmasta rytmimusiikin erikoiskanavasta.

    Kovin suuresti ei Nelonen Media taida välittää kanavan kuulijoista, koska eivät malta odottaa Radio Helsingiltä vapautuvia taajuuksia. Väliaikaistaajuuskaan ei ole teholla pilattu.

    Mielenkiintoista kuulla, millainen uusi kanava tulee olemaan ja millainen Groovesta lopulta tulee. Toimilupien mukaisestihan tässä kuitenkin pitäisi mennä?