Uusi lyhytaaltoradioasema aloittaa koelähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Raaseporissa toimiva lyhytaaltoradioasema RealMix Radio on saanut Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta lyhytaikaisen radioluvan taajuudelle 6185 kHz. RealMix Radio aikoo lähettää koelähetyksiä tulevana viikonloppuna 15 watin teholla. Radiolupa on voimassa viikonloppuisin seuraavan kolmen kuukauden ajan. Uuden radioaseman taustalla on radioharrastaja Joakim Weckström.

Suomessa lyhytaaltotaajuuksilla on lähettänyt viime vuosina vain Scandinavian Weekend Radio, joka on toiminut Virroilla jo yli 20 vuoden ajan. Yleisradio lopetti ulkomaille suunnatut lyhytaaltolähetykset vuonna 2006.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Uusi lyhytaaltoradioasema aloittaa koelähetykset”

  1. Matti Salo avatar
    Matti Salo

    Kuuluu klo 22:15 53-55 Tuulos
    73de OH3PE. 6185 kHz.
    Rx Elekraft K3, Ant. 60 metrinen G5RV

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *