MTV vähentää työntekijöitä muutosneuvottelujen seurauksena

kirjoittanut

kategoriassa

MTV Oy:n muutosneuvottelut ovat päättyneet ja yhtiö vähentää yli 20 työntekijää. Lopullinen vähennystarve henkilöstöstä on 23,5, joka voi muuttua vielä, ellei tarjottuja uusia työtehtäviä oteta vastaan. MTV Oy aloitti muutosneuvottelut 15. elokuuta taloudellisista, tuotannollisista sekä toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä.

Alun perin MTV Oy:n neuvotteluesityksessä henkilöstön vähennystarve oli 45. Alkuperäistä vähennystarvetta saatiin pienennettyä vähentämällä merkittävästi ulkoisen työvoiman käyttöä, osa-aikaistamalla sekä ottamalla neuvotteluiden myötä käyttöön henkilöstön hyviä ratkaisuehdotuksia.

MTV:n säästötoimet vaikuttavat myös yhtiön ohjelmasisältöihin. Yhtiö kertoo lopettavansa Tekstikanavan sisältötuotannon ja radiouutiset ensi kevääseen mennessä. MTV:n radiouutisia kuullaan nykyisin lukuisilla kaupallisilla radiokanavilla.

Mediamonitori – MTV Uutiset, Yle

{jcomments off}