MTV käynnistää muutosneuvottelut

kirjoittanut

kategoriassa

Muuttunut markkinatilanne edellyttää MTV:ltä selkeitä strategisia muutoksia ja yhtiön käynnistämät muutosneuvottelut koskevat koko henkilöstöä eli noin 430 työntekijää.  Taustalla ovat taloudelliset ja tuotannolliset syyt sekä tarve uudelleenjärjestellä toimintoja.

MTV:n alustavassa suunnitelmassa on tehdä rakenteellisia ja toiminnallisia muutoksia, jotka voivat johtaa työtehtävien yhdistelyyn, ulkoistuksiin tai päättymisiin. Lisäksi työsuhteiden ehtojen olennaiset muutokset ovat mahdollisia, myös osa-aikaistaminen ja irtisanomiet ovat esillä. Arvio henkilöstön vähennystarpeesta on 45, mutta vähennystarve voi kasvaa, mikäli suunniteltuja uusia työtehtäviä ei oteta vastaan. Taloutta ovat painaneet myös koronapandemia, kasvanut inflaatio sekä Venäjän hyökkäyssota sekä kalliit urheiluoikeudet.

Mediamonitori – MTV

Aiheesta muualla: Ylen uutinen, Iltalehden uutinen

{jcomments off}