Radio Patmos aloittaa neljällä uudella taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Patmoksen kuuluvuusalue laajenee huhtikuun alussa, kun asema saa käyttöönsä neljä sille viime vuonna myönnettyä uutta taajuutta. Patmos aloittaa lähetykset Jyväskylässä (89,0 MHz), Kangasalla (91,9 MHz), Lapualla (93,6 MHz) ja Rovaniemellä (107,8 MHz). Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ja valtioneuvosto myönsivät uusia radion ohjelmistotoimilupia viime vuoden lopulla.

Neljän uuden vakituisen taajuuden lisäksi Patmoksen lähetys alkaa kuulua Helsingissä, jossa asemalla on lyhytaikainen radiolupa taajuudelle 97,1 MHz. Lupa on voimassa kesäkuun loppuun.

Radio Patmos sai viime vuonna kaikkiaan seitsemän uutta taajuutta. Aikataulu Ikaalisten, Salon ja Sotkamon taajuuksien käyttöönotolle tarkentuu myöhemmin.

Radiotoiminnan taustalla oleva Patmos Lähetyssäätiö on tuottanut radio-ohjelmia 1980-luvulta alkaen. Oman ohjelmistotoimiluvan Patmos sai vuonna 2016. Sitä ennen asema lähetti lyhytaikaisilla radioluvilla.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista