Britannia: Bauer uudelleenbrändää paikallisradioita Skotlannissa

kirjoittanut

kategoriassa

Britanniassa kaupallisen paikallisradion ohjelmavalikoima kutistuu, kun Bauer Media uudistaa radiotarjontaansa Skotlannissa. Keskiaalloilla ja digitaalisissa verkoissa toimivat paikallisradiot Clyde 2, Forth 2, MFR 2, Northsound 2, Tay 2, West Sound AM ja FM-taajuuksilla ja digiradiossa lähettävä West Sound FM muuttuvat osaksi Bauerin Greatest Hits Radio -verkkoa. Asemien lähetysvirta yhtenäistyy ja paikallisasemille jäävät omat paikallisuutiset, säätiedotukset, ajankohtaistiedotteet ja paikalliset mainokset. Skotlannin asemien ohjelmisto uudistuu 3. huhtikuuta.

Bauer Medialla on Englannissa ja Walesissa yli 50 Greatest Hits Radio -ohjelmaa lähettävää paikallisradiota.

Bauerin Skotlannissa omistamat FM-asemat jatkavat entisillä nimillään West Soundia lukuun ottamatta. Greatest Hits Radioksi muuttuu Cumbriassa ja Lounais-Skotlannissa toimiva paikallisradio CFM.

Aiheesta uutisoi RadioToday.

Mediamonitori

{jcomments off}