Radio Kaleva laajenee Rovaniemelle, Pudasjärvelle ja Kuusamoon

kirjoittanut

kategoriassa

Kaleva-mediakonserniin kuuluva Radio Kaleva on aloittanut lähetykset Rovaniemellä taajuudella 89,3 MHz. Radio Kaleva kuuluu Rovaniemellä entisellä Iskelmä Rovaniemen taajuudella. Taajuuden ohjelmistotoimiluvasta on vastannut Lapin Klubi ry, joka irtisanoi yhteistyön Iskelmää tuottavan Bauer Median kanssa.

Radio Kaleva saa lisäkuuluvuutta myös Pohjois-Pohjanmaalta, kun se ottaa helmikuussa käyttöön Kuusamon ja Pudasjärven uudet taajuudet. Kuusamossa Radio Kalevan taajuudeksi tulee 88,0 MHz ja Pudasjärvellä 89,8 MHz. Radio Kalevan toimilupayhtiö Kaleva365 Oy sai valtioneuvostolta luvan uusille lisätaajuuksille viime joulukuussa.

Helmikuussa 2022 lähetykset aloittanut Radio Kaleva kuuluu jo Oulun, Raahen, Taivalkosken, Haapaveden ja Iin taajuuksilla. Lisäksi Radio Kalevalla on taajuudet Tervolassa ja Inarissa. Näillä taajuuksilla aseman on aloitettava lähetykset viimeistään ensi syyskuussa.

Mediamonitori