Uusi lyhytaikaisten radioiden luettelo julkaistu

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori jatkaa lyhytaikaisten radioiden luettelon julkaisemista. Vuoden 2023 luvat julkaistaan taulukkona, jossa tuoreimmat luvat ovat ylimpänä. Lyhytaikaisten radioiden luettelo, kuten muutkin taajuus- ja linkkilistat ovat Tietosivut-osiossa. Vuoden 2022 lyhytaikaisten radioiden lista on siirretty arkistoon, jossa sitä voi edelleen selata. Arkistossa ovat myös aiempien vuosien listat.

Lyhytaikaisia radiolupia julkaistaan Mediamonitorissa 1-2 viikkoa etukäteen ennen niiden voimaantuloa tai päivittäin tilanteen niin vaatiessa. Tiedot kerätään Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin sivuilta. Samat sivut toimivat tietolähteenä myös Mediamonitorin taajuuslistalle, jossa ovat lueteltuina kaikki Yleisradion taajuudet sekä ohjelmistotoimiluvalla toimivien yksityisten radioiden taajuudet.

Vuoden 2023 alussa päivitetään myös radio- ja tv-kanavien linkkilistat sekä nettiradiolistan tiedot. Päivityksistä kerrotaan tarkemmin niiden valmistuttua Mediamonitorin Facebook-ryhmässä.

Mediamonitorin toimitus toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta 2023! Toivomme, että vuoden uutiset maailmalta olisivat myönteisempiä kuin päättyvän vuoden raskaat aiheet.

{jcomments off}