IRR-TV käynnistänyt lähetykset entisellä AlfaTV:n kanavapaikalla

kirjoittanut

kategoriassa

Yleiskristillinen medialähetysjärjestö IRR-TV on aloittanut lähetykset antenniverkon kanavapaikalla 15, jossa aiemmin lähetti marraskuun lopussa konkurssiin ajautunut AlfaTV. IRR-TV lähettää maanantaista lauantaihin kello 19.30-21.30 Ukrainaan liittyviä uutisraportteja ja keräysohjelmia sekä joulun aikaan myös joulukonsertteja ja dokumentteja. Kanava näkyy toistaiseksi vain Digitan antenniverkossa.

IRR-TV:n taustayhteisö IRR-TV ry on saanut Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta lyhytaikaisen television ohjelmistotoimiluvan. Luvan mukaisesti ohjelmia saa lähettää viikossa enintään 12 tuntia. Ohjelmistolupa on voimassa 18.6.2023 asti.

IRR-TV ilmoittaa nettisivuillaan käyvänsä neuvotteluja lähetysten saamiseksi myös kaapelitelevisiojakeluun.

IRR-TV oli yksi AlfaTV:n pääomistajista. Yhtiö omistaa Keravalla sijaitsevan toimitalon, josta myös AlfaTV lähetti.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: TV:n kanavapaikat (antenniverkko)

Aiheesta muualla: Lyhytaikaiset television ohjelmistotoimiluvat (Traficom)