Huomenta Suomi palaa MTV:n aamuruutuun

kirjoittanut

kategoriassa

MTV:n Huomennta Suomi tekee paluun tammikuussa, kun uutis- ja ajankohtaisohjelmaa aletaan esittää arkisin ja viikonloppuisin. Huomenta Suomi oli aloittaessaan 80-luvun lopulla yksi ensimmäisistä aamu-tv-ohjelmista Pohjoismaissa.

Uudistunut Huomenta Suomi aloittaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 9. tammikuuta 2023. MTV lähettää nykyisin Uutisaamu-ohjelmaa.

–Kuluvan vuoden aikana on tutkittu MTV Uutisten brändiä, katsojien toiveita ja uutiskulutusta. Yli 66 prosenttia kyselyyn vastanneista toivoi Huomenta Suomi -uutisohjelmanimen paluuta. Ikonisen ohjelmanimen palauttamisen yhteydessä uudistamme aamuohjelmistoamme katsojien toiveita kuunnellen, kertoo MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

Huomenta Suomen uusina viikonloppujuontajina nähdään Lorenz Backman, Niina Backman, Ira Hammermann, Joanna Kuvaja, Aki Linnanahde ja Antero Mertaranta.

Mediamonitori – MTV


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Huomenta Suomi palaa MTV:n aamuruutuun”

  1. Itse olen tykännyt enemmän tästä asiapainotteisesta uutisaamusta. Aivan sama mikä sen nimi on jatkossa, mutta en kaipaa sitä hömppä aamuohjelmaa takaisin. Ne kevyemmät aiheet ja kokkailut voi hoitaa viikonloppuisin ajan kanssa. Myöskin olen tykännyt siitä, että uutisille annetaan myös aikaa kunnolla. Aina on hyvä uudistua, kunhan samalla ei nyt kuopata uutisaamu konseptia vaan jatkettaisiin sitä pienillä kehityksillä, eikä palata vanhanlaiseen huomentasuomeen.

  2. Komppaan avatar

    Komppaan edellistä viestiä. Tämä uutisaamun konsepti mikä korvasi vanhan Huomenta Suomen tyylin on parempi. Ei sekään silti täydellisen hyvä konsepti ole, joten sitä pitäisi kehittää. Nimi voi olla Huomenta Suomi, kunhan ohjelma ei muutu vanhantyyliseksi. Sitä kevyempää asiaa voi viikonlopuissa ja esim. tyyliin 23.12.

    Jää kyllä sitten katsomatta itseltäni, jos menee turhaksi hassuttelu hömpötykseksi ja 2 min pika uutisiksi aamuihin.