Radio Kalevan toiminta käyntiin Oulussa ja Raahessa

kirjoittanut

kategoriassa

Oulussa ja Raahessa alkavat maanantaina uuden paikallisradion lähetykset, kun Kaleva-konserniin kuuluva Radio Kaleva käynnistyy virallisesti kello 7 alkavassa lähetyksessä. Radio Kaleva kuuluu Oulun seudulla taajuudella 95,0 MHz ja Raahessa taajuudella 95,7 MHz sekä nettiradiossa. Viime perjantaina lähettimet käynnistänyt Radio Kaleva on lähettänyt tautontonta musiikkia viikonlopun yli.

Radio Kalevalla on juonnettuja lähetyksiä arkisin ja sen uutiset toimittaa sanomalehti Kalevan toimitus. Aamulähetys kuullaan kello 7-11 ja iltapäivälähetys kello 13-17. Illan erikoisohjelmat alkavat kello 17. Aseman päätoimittajana on Sini Salmirinne.

Kaleva-konserniin kuuluva Kaleva365 Oy sai valtioneuvostolta radion ohjelmistoluvan kesällä 2021. Yhtiölle myönnettiin viisi taajuutta Pohjois-Pohjanmaalta ja Lapista, mutta tässä vaiheessa käyttöön tulevat vain Oulun ja Raahen taajuudet.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista ja nettiradiolista


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Kalevan toiminta käyntiin Oulussa ja Raahessa”

  1. Tervemenoa avatar
    Tervemenoa

    Samalla lähti viimeinenkin syy kuunnella Radio Cityä, kun Kärppien pelit siirtyy Kalevalle.