Discovery+ keskeyttää KHL-jääkiekon esittämisen

kirjoittanut

kategoriassa

Venäjän KHL-liigan esitysoikeudet Suomessa omistava Discovery+ lopettaa liigaottelujen esittämisen loppukauden osalta. Discovery+ -palvelu on lähettänyt kauden aikana kaikki Jokerien ottelut sekä muita liigan otteluja. Osa Jokerien peleistä on näkynyt myös maksuttomalla TV5-kanavalla.

Jokerien piti aloittaa KHL-pudotuspelit ensi tiistaina Moskovan Spartakia vastaan, mutta suomalaisseura tiedotti perjantaina vetäytyvänsä sarjasta maailmanpoliitisen tilanteen takia. KHL:n runkosarja keskeytyi pahentuneen koronatilanteen takia ennen Pekingin olympialaisten alkamista ja sarjan on tarkoitus jatkua suoraan pudotuspeleillä.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on herättänyt sekä Suomessa että muualla vaatimuksia Venäjällä järjestettävien urheilutapahtumien peruuttamisesta sekä yhteistyön keskeyttämisestä venäläisen urheiluelämän kanssa. Suomen Jääkiekkoliitto ilmoitti perjantaina poistavansa miesten jääkiekkomaajoukkueen pelipaidat ja mestaruusviirit osittain venäläisomistuksessa olevan Hartwall Areenan katosta. Hallin nimisponsori Hartwall ilmoitti puolestaan jo torstaina tutkivansa mahdollisuutta irtautua hallin sponsorisopimuksesta.

Mediamonitori – Discovery, Jokerit, Yle

{jcomments off}