Lappeenranta mukaan Radio Kaakon kuuluvuusalueeseen

kirjoittanut

kategoriassa

Kotkan ja Kouvolan seuduilla Kymenlaaksossa kuuluva paikallisradioasema Radio Kaakko on laajentanut marraskuun alussa kuuluvuusaluettaan Lappeenrantaan. Radio Kaakko kuuluu Lappeenrannan ympäristössä Tirilässä sijaitsevasta mastosta taajuudella 90,5 MHz. Uuden lähettimen teho on tässä vaiheessa 100 wattia.

Radio Kaakon toimilupayhtiö Kaasilansalmi Oy sai valtioneuvostolta kesäkuussa luvan laajentaa kuuluvuuttaan Lappeenrantaan. Yhtiön ohjelmistotoimilupa on voimassa vuoden 2029 loppuun.

Kymenlaaksossa parisen vuotta toiminut Radio Kaakko tavoittaa RadioMedian julkaisemien kuuntelijatutkimustulosten mukaan 14 000 kuuntelijaa viikossa. Asema kuuluu Kotkan ja Haminan ympäristössä taajuudella 97,7 MHz ja Kouvolassa taajuudella 99,0 MHz sekä netissä.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista

Aiheesta muualla verkossa: Radion ohjelmistotoimiluvat (Traficom)