Roll FM kuultavissa lokakuun loppuun myös Haapavedellä

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla kahden kuukauden pituisissa jaksoissa toimiva musiikkiradio Roll FM on aloittanut viikonloppuna lähetykset Haapavedellä Pohjois-Pohjanmaalla. Roll FM:n lähetykset kuuluvat Haapaveden keskustan alueella taajuudella 89,7 MHz ja Koivikon alueella taajuudella 90,6 MHz. Roll FM:n lähetyksistä alueella vastaa radioharrastaja Riku Martinmäki, joka on aiemmin lähettänyt Roll FM:ää kokeilumielellä taajuudella 92,0 MHz.

Roll FM:n suurin sallittu teho on molemmilla Haapaveden taajuuksilla 15 wattia, ja taajuuksien luvat ovat aseman taustayhtiön RollMedia Oy:n nimissä. Toimitusjohtaja Ari Rajala kertoo, että aloite radiokanavan laajentamisesta Haapavedelle tuli Martinmäeltä.

– Ymmärsin että hän halusi lähteä tekemään lähetystä ja tykkäsi Roll FM:n touhusta. Hieno homma, että hänen kaltaisiaan radiomiehiä löytyy, Rajala kehuu.

Roll FM:n radiolupa on voimassa lokakuun loppuun sekä Helsingissä että Haapavedellä. Asema kuuluu pääkaupunkiseudulla tällä kertaa taajuudella 97,1 MHz.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radioluvat 2021


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Roll FM kuultavissa lokakuun loppuun myös Haapavedellä”

  1. Saataisiimpa Roll kuulumaan myös vielä Tampereelle taas joskus, joutuu tyytymään nyt netti radioon, fm olisi kätevämpi

  2. nohöh avatar

    [quote name=”p.l”]Saataisiimpa Roll kuulumaan myös vielä Tampereelle taas joskus, joutuu tyytymään nyt netti radioon, fm olisi kätevämpi[/quote]
    Minä taas kaipaisin SEA FM:lle ja Radio Soille laajempaa FM kuuluvuutta. Monipuolisimmat kanavat mitä Suomesta löytyy ja musiikin vaihtuvuus nopeinta ja uskalletaan etenkin Radio Soilla soittaa tuntemattomampienkin esittäjien hyvää ja laadukasta musiikkia. Jaksaa kuunnellakin kun ei kokoajan puske korvista avoille miljoonakertaa kuultuja isoimpia hittibiisejä.