Ylen Ralliradio seuraa Jyväskylän juhlarallia

kirjoittanut

kategoriassa

Perjantaina Jyväskylässä alkavan Suomen MM-rallin tapahtumia seurataan tiiviisti Ylen kanavilla sunnuntaihin asti, kun Ylen Ralliradio ja Yle Areena elävät mukana rallin tunnelmissa. Ylen Ralliradiosta kuullaan suoraa rallilähetystä yli 40 tuntia ja Yle Areena näyttää 70-vuotisjuhlarallin kaikki erikoiskokeet. Yle TV2 lähettää osan erikoiskokeista perjantaista sunnuntaihin.

Jyväskylän Lutakosta lähettävän Ralliradion studiossa lähetystä juontavat Sanna Pirkkalainen ja Jussi Lindroos. Bensaa suonissa -lähetystä torstaina sekä perjantai- ja lauantai-iltana juontaa Juha-Pekka Taskinen. Muita ralliradion tekijöitä ovat toimittaja Tony Melville, on air -tuottaja Vesa Winberg, sometoimittaja Laura Tolonen ja ralliasiantuntija Jari Ketomaa sekä erikoiskokeiden selostajat Aki Laine, Mari Pekkanen ja Joni Pakarinen.

– Juhlavuoden kunniaksi Yle tarjoaa kaikkien aikojen laajimman rallipalvelun radiossa, televisiossa, Areenassa ja verkossa. Muun muassa kaikki 19 erikoiskoetta näytetään suorana Areenassa, kertoo Ralliradion tuottaja Arvo Vuorela Ylen sivuilla.

Ylen Ralliradio lähettää Radio Suomen taajuuksilla Jyväskylässä (99,3 MHz) ja Pihtiputaalla (97,0 MHz) sekä Yle Areenassa.

Mediamonitori – Yle


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ylen Ralliradio seuraa Jyväskylän juhlarallia”

  1. Tällaiseen kyllä riittää resursseja, mutta alueradioiden asioita ja ylipäätänsä uutisten, ajankohtaisissältöjen ja puheen määrää vähennetään jatkuvasti radiossa erityisesti Radio Suomella. Kukaan ei jaksa edes panostaa musiikkivalintoihin YLE:llä. Soitetaan vain vanhoja isoimpia hittejä. Miksi pitää lisätä musiikin määrää kanavilla, jos panostus on tuota luokkaa?