Radiouutiset syyskuussa 2020

kirjoittanut

kategoriassa

Radiouutiset Mediamonitorista julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä tai toisena lauantaina. Ne voi kuunnella Scandinavian Weekend Radion sivuilta noin kuukauden ajan (kuuntelulinkki SWR:n etusivun oikeassa reunassa) tai Mediamonitorista rajoittamattoman ajan. Uutiset käsittelevät sekä valtakunnallisia että Pirkanmaan alueellisia media-aiheita. Uutiset toimittaa Tapani Häkkinen. Radiouutiset voi kuunnella tästä linkistä.

Syyskuun uutislähetyksessä kerromme, että Alavudella aloittaa lähetykset uusi lyhytaikaisella luvalla lähettävä paikallisradio Vihtaradio. Asema lähettää 50 watin teholla vuoden loppuun. Laukalla käynnistyy syyskuussa yhteisöllinen radiokanava Radio Lievestuore, jonka taustalla on Lievestuoreen Setlementti ry. Lyhytaikaisella radioluvalla toimii myös tänä syksynä muutamia jo aikaisemminkin lähettäneitä radioasemia, kuten pääkaupunkiseudun Roll FM, Salon Radio Ihme ja Kumma, Helsingistä lähettävä Kiekkoradio, rockmusiikkiasema Mafia FM ja espoolaisen radioharrastajan pyörittämä 7 watin teholla lähettävä Sea FM Radio.

Uutisten lopussa aiheena ovat lapsille suunnatut uutiset, joita Yle on alkanut tuottaa sosiaalisessa mediassa Yle Mix -nimellä. Lapsille suunnattuja uutisjuttuja tuottavat myös Helsingin Sanomat ja A-lehdet.

Mediamonitori

Muualla verkkossa: Uutisten suora kuuntelulinkki SWR:n sivuilla.