MTV3 HD aloittaa Digitan antenniverkossa tiistaina

kirjoittanut

kategoriassa

MTV3 lanseeraa uuden MTV3 HD-kanavan syyskuun alussa. Digitan verkossa toimiva uusi HD-kanava tavoittaa noin 90 prosenttia väestöstä. MTV3 HD lähettää kanavanipussa B kanavapaikalla 23.

MTV Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen iloitsee, että MTV3-kanavan tarjonta on katsottavissa teräväpiirtolaadulla jatkossa sekä antenni-tv-talouksissa että kesäasunnoilla.

Myös Digitan toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen pitää sopimusta tärkeänä, sillä Suomen suurimman tv-kanavan HD-jakelu vauhdittaa teräväpiirtosiirtymää entisestään.

Noin puolet suomalaisista kotitalouksista vastaanottaa tv-lähetykset antenniverkon kautta. Lisäksi verkko kattaa suurimman osan suomalaisten kesäasunnoista. Teräväpiirtolähetysten peittoalue on tällä hetkellä noin 70 prosenttia. Vastaanotto edellyttää Antenna Ready HD -vastaanotinta, jonka kautta käytettävissä ovat myös eri tv-kanavien hybridi-tv-palvelut.

Mediamonitori – Digita

Muualla Mediamonitorissa: TV:n kanavapaikat


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “MTV3 HD aloittaa Digitan antenniverkossa tiistaina”

 1. Mahtavaa avatar
  Mahtavaa

  Leppänen ei ole ainoa joka iloitsee. Varsinkin tänä isojen tarkkojen tv-ruutujen aikana HD ja normi lähetysten eron huomaa selvästi. Lisää HD kanavia antenniin odotellessa. Vielä kun operaattorit tajuaisivat ja haluaisivat tarjota perus Ruotsin kanavat myös ilmaiseksi kaapelissa. Ainakin alueilla missä ne näkyvät antennilla.

 2. Suvi.R avatar

  [quote name=”Mahtavaa”]Leppänen ei ole ainoa joka iloitsee. Varsinkin tänä isojen tarkkojen tv-ruutujen aikana HD ja normi lähetysten eron huomaa selvästi. Lisää HD kanavia antenniin odotellessa. Vielä kun operaattorit tajuaisivat ja haluaisivat tarjota perus Ruotsin kanavat myös ilmaiseksi kaapelissa. Ainakin alueilla missä ne näkyvät antennilla.[/quote]
  Joo kaapeliin ehdottomasti perus ruotsin norjan tanskan ja venäjän kanavat

 3. The JT avatar

  Miksei Suomen kaupalliset kanavat lähetä Ruotsin kaapeli-tv:ssä (Comhem) sekä maanpäällisessä digi-tv verkossa (Boxer)? Suomessa näkyy Ruotsin kaupallisia kanavia mutta missä viipyy MTV3 ja Nelonen?