Uusia lyhytaikaislupia voimaan syyskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Musiikkiradiokanava Roll FM jatkaa lähetyksiä uudella lyhytaikaisella radioluvalla, joka on voimassa syyskuun alusta lokakuun lopulle. Roll FM kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 102,0 MHz. Viimeksi asema toimi alkukesästä samalla taajuudella.

Salossa toimiva Radio Ihme ja Kumma palaa radioaalloille syyskuun alussa kolmen kuukauden pituisella lyhytaikaisluvalla. Radio Ihme ja Kumma lähettää taajuudella 90,3 MHz Salon keskustasta. Asemalla on nettilähetyksiä vuoden ympäri.

Virolaisyhtiön pyörittämä Mafia FM jatkaa lähetyksiä radiotaajuuksilla Helsingissä, Lahdessa, Kouvolassa ja Raahessa. Mafia FM:n lupa on voimassa syyskuun alusta marraskuun loppuun. Helsingissä jääkiekkokauden aikana toimivalla Kiekkoradiolla on 14. syyskuuta alkava lyhytaikaislupa. Kiekkoradio lähettää taajuudella 93,6 MHz.

Laukaan Lievestuoreella aloittaa uusi yhteisöradio Radio Lievestuore. Aseman lupa alkaa 18. syyskuuta. Alavudelle kaavaillun uuden paikallisradion lupa ei ole vielä valmistunut, mutta radiokanavan perustaja arvelee lähetysten alkavan lokakuun alussa.

Syyskuussa aloittavien radiokananavien lisäksi äänessä on heinäkuussa Oulussa lähetykset aloittanut Radio Sauna. Sen lähetyslupa jatkuu lokakuun puolivälin tienoille. Radio Sauna kuuluu taajuudella 95,0 MHz.

Mediamonitori