Radiouutiset heinäkuussa 2020

kirjoittanut

kategoriassa

Radiouutiset Mediamonitorista julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä tai toisena lauantaina. Ne voi kuunnella Scandinavian Weekend Radion sivuilta noin kuukauden ajan (kuuntelulinkki SWR:n etusivun oikeassa reunassa) tai Mediamonitorista rajoittamattoman ajan. Uutiset käsittelevät sekä valtakunnallisia että Pirkanmaan alueellisia media-aiheita. Uutiset toimittaa Tapani Häkkinen. Radiouutiset voi kuunnella tästä linkistä.

Uutisaiheina ovat Scandinavian Weekend Radion 20-vuotisjuhlalähetys, Keskisuomalainen-konsernin uusi paikallisradio Kuopiossa, Sanoma Median Anna sen soida -kampanjaradion lähetysten alkaminen sekä tapahtumaradiotoiminnan vilkastuminen koronatilanteen aiheuttamien rajoitusten lievennyttyä.

Mediamonitori

Muualla verkossa: Uutisten suora kuuntelulinkki SWR:n sivuilla.