Kesäseuraradio ääneen myös radiotaajuuksilla

kirjoittanut

kategoriassa

Hengellistä ohjelmaa lähettävän Kesäseuraradion lähetykset ULA-taajuuksilla alkavat keskiviikkona 17. kesäkuuta 56 paikkakunnalla. Radiokanavan lähetyslupa on voimassa 4. elokuuta asti. Kesäseuraradio radioi tänä kesänä Juhannusseurat, Suviseurat sekä opistoseurat Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta. Seuratilaisuudet järjestetään koronavirustilanteen takia radioversioina. Radiokanavalta kuullaan suviseuroja myös Pohjois-Amerikasta ja Ruotsista.

Kesäseuraradion lähetykset ovat alkaneet netissä jo toukokuun alussa, mutta radiotaajuuksille asema tulee kesäkuun puolivälissä. Radiotaajuuksilla lähetykset päättyvät 3. elokuuta. Aikaisempina kesinä lähetykset ovat alkaneet Suviseurojen alkaessa kesä-heinäkuun taitteessa.

Kesäseuraradiosta vastaa Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys.

Mediamonitori – Kesäseuraradio

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radioluvat 2020 ja linkkilista (Muut radiokanavat).