Lemin Kotiseuturation kesälähetykset alkavat lauantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Etelä-Karjalan Lemillä jatkuvat kesäradion lähetykset tästä lauantaista alkaen. Lemin Kotiseuturatio lähettää taajuudella 95,2 MHz ja netissä lauantaisin kello 10.00 alkaen. Aamupäivän lähetys uusitaan iltapäivällä kello 15. Juhannusviikon lähetys kuullaan jo juhannusaattona. Kotiseuturadion lähetykset tehdään suorana lähetysautosta Wanhan kunnantuvan pihalta. Lemin Kotiseutuyhdistyksen pyörittämä radiokanava toimii nyt yhdeksättä kesää.

Ennen kesän lähetyksiä Lemin paikallisradio toimi kunnan tiedotuskanavana koronaviruspandemiaan liittyvän tiedon välittäjänä. Kunnan tavoitteena oli tavoittaa radiolla nekin kuntalaiset, jotka eivät käytä sähköisiä palveluja.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radioluvat 2020 ja linkkilista (Muut radiokanavat).