Radio Nostalgia NRJ:n tilalle Joensuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia on siirtynyt Joensuussa Radio NRJ:n taajuudelle 96,4 MHz. Molemmat radiokanavat omistava NRJ Finland Oy on saanut Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta luvan vaihtaa radiokanavaa Joensuun taajuudella. Nostalgia ei ole aiemmin kuulunut Joensuussa vakituisella toimiluvalla. Asema on lähettänyt kaupungissa alkuvuoden ajan lyhytaikaisella lähetysluvalla.

NRJ Finland Oy:n maajohtaja Esa Lahdenpää kertoo, että Radio Nostalgia sopii alueelle paremmin perinteisellä tavalla kuunneltuna kuin NRJ.

– Teimme tutkimuksen Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella ja tulimme siihen lopputulokseen, että alueen väestön ikäjakauman johdosta tavoitamme Nostalgian formaatilla enemmän kuulijoita. NRJ:tä voi edelleen kuunnella joka paikassa NRJ:n oman aplikaation, RadioPlayn ja netin kautta. Muutos on tullut voimaan tänään, Lahdenpää kertoo.

Nostalgian ja NRJ:n mediamyynnistä vastaa Bauer Media, jonka kanavia ovat Pohjois-Karjalassa Radio Nova, KISS, SuomiRock, Kasari ja Ysäri. Alueellista radiomainontaa on Joensuussa mahdollista lähettää Ysärillä ja Nostalgialla.

Bauer Median ja Sanomalehti Karjalaisen yhteistyö päättyy Iskelmä Rexin taajuudella, ja Karjalainen jatkaa paikallisradiotoimintaa omin voimin.

Mediamonitori

Uutista päivitetty 1.4.2020 klo 22.55: Lisätty maininta Iskelmä Rexin muuttumisesta itsenäiseksi paikallisradioksi.

 

 


Kommentit

9 vastausta artikkeliin “Radio Nostalgia NRJ:n tilalle Joensuussa”

 1. Ihmettelijä avatar
  Ihmettelijä

  Ei sillä että jäisin kaipaamaan, mutta mielenkiinnosta mitä NRJ Finland Merilapin taajudelle on tapahtunut kun kanava kadonnut kokonaan. En ole uutisen missään törmännyt vai huomannut ettei enää löytynyt autoradiosta Suomen NRJ:tä.

 2. [quote name=”Ihmettelijä”]Ei sillä että jäisin kaipaamaan, mutta mielenkiinnosta mitä NRJ Finland Merilapin taajudelle on tapahtunut kun kanava kadonnut kokonaan. En ole uutisen missään törmännyt vai huomannut ettei enää löytynyt autoradiosta Suomen NRJ:tä.[/quote]

  NRJ:stä kerrotaan, että Tervolan ja Taivalkosken taajuudet eivät tällä hetkellä lähetä, vaan niille pyritään mahdollisesti löytämään uudet lähetyspaikat. Tervolan tapauksessa se voisi olla lähempänä Kemiä. Taivalkosken taajuus kuuluu osittain päällekkäin Suomussalmen taajuuden kanssa.

  Terveisin,
  Tero Toivonen
  Vastaava tuottaja
  Mediamonitori

 3. Oululainen avatar
  Oululainen

  [quote name=”Tero”][quote name=”Ihmettelijä”]Ei sillä että jäisin kaipaamaan, mutta mielenkiinnosta mitä NRJ Finland Merilapin taajudelle on tapahtunut kun kanava kadonnut kokonaan. En ole uutisen missään törmännyt vai huomannut ettei enää löytynyt autoradiosta Suomen NRJ:tä.[/quote]

  NRJ:stä kerrotaan, että Tervolan ja Taivalkosken taajuudet eivät tällä hetkellä lähetä, vaan niille pyritään mahdollisesti löytämään uudet lähetyspaikat. Tervolan tapauksessa se voisi olla lähempänä Kemiä. Taivalkosken taajuus kuuluu osittain päällekkäin Suomussalmen taajuuden kanssa.

  Terveisin,
  Tero Toivonen
  Vastaava tuottaja
  Mediamonitori[/quote]
  Ompa erikoista että Tervola lopettanut. Tuo Tervolan lähetin on kuitenkin pakollinen jos halutaan katkoton autokuuluvuus etelästä Lapin tuntureille tai edes Rovaniemelle. Oulu lakkaa kuulumasta jossain Simon kohdilla, ja Rovaniemi alkaa kuulua vasta 50km myöhemmin Tervolan kirkonkylän kohdilla.

 4. Tämä oli huonoin ratkasu ikinä!!! Nyt ei ole yhtään kanavaa mistä tulee uusinta musiikkia. Kiss soittaa vanhoja ja koko ajan samaa loopilta nyt tulee jotakin mutta juontajista en tykkää joten en kanavaa kuuntele.. eli iskelmää, ysärii, kasarii ja nyt sit nostalgiaa huhhu kaikki ihan samanalisia kanavia tää oli todella typerä muutos!!!

 5. Musiikista nauttiva avatar
  Musiikista nauttiva

  [quote name=”Fay”]Tämä oli huonoin ratkasu ikinä!!! Nyt ei ole yhtään kanavaa mistä tulee uusinta musiikkia. Kiss soittaa vanhoja ja koko ajan samaa loopilta nyt tulee jotakin mutta juontajista en tykkää joten en kanavaa kuuntele.. eli iskelmää, ysärii, kasarii ja nyt sit nostalgiaa huhhu kaikki ihan samanalisia kanavia tää oli todella typerä muutos!!![/quote]
  [quote name=”Fay”]Tämä oli huonoin ratkasu ikinä!!! Nyt ei ole yhtään kanavaa mistä tulee uusinta musiikkia. Kiss soittaa vanhoja ja koko ajan samaa loopilta nyt tulee jotakin mutta juontajista en tykkää joten en kanavaa kuuntele.. eli iskelmää, ysärii, kasarii ja nyt sit nostalgiaa huhhu kaikki ihan samanalisia kanavia tää oli todella typerä muutos!!![/quote]
  Kyllä sitä uutta musiikkia tulee aivan tarpeeksi miltei joka kanavalta. Tämä on juuri hyvä uudistus. NRJ ei ole todellakaan sen veroisensa, mitä se oli joskus takavuosien Skiradio -aikoina. Looppi joutais lopettaa myös kokonaan.
  Kiss on sen sijaan hyvä kanava ja soittaa niin sitä uuttakin ja aina välillä vähän vanhempaakin musiikkia.
  Suomessa kaupallisia on jo aivan tarpeeksi ja luulisi, että kaikille löytyisi oma mielikanavansa.

 6. Kainuulainen avatar
  Kainuulainen

  Taivalkosken seudulle NRJ tuskin enää koskaan palaa, mutta mahdollisesti Isolle-Syötteelle sellainen voi vielä tullakin. Eihän Kainuun maaseuduilla ole juurikaan potentiaalisia kuuntelijoita (kohta millekkään kanavalle), joten NRJ:n on näillä saloilla melko kannattamatonta toimia. Joensuun 96.4 eli entinen NRJ ja siis se nykyinen Nostalgia on muuten hankala kuultava Kainuussa, koska Vuokatin 96.3 Rokki häiriköi. Kaupallisia on siis jo täälläkin liikaa!

 7. Vai että ihan Radio Nostalgia, ihme kun ei Radio Sputnik tai mitä ikinä. Huh-huh, jo on taas keksitty ”uudistus” Tuoreiden hittien kanvana NRJ on ollut se paras. Nostalgian nälkäiset voi varmaan viritellä niitä omia LP-levyjään tai C-kasetteja soimaan…

 8. Faktathaltuun avatar
  Faktathaltuun

  Uutta täysin tuoretta musiikkia tulee aika hiton harvalta kanavalta Suomessa. On eriasia, jos uutuksina pitää 1-4 vuoden takaisia julkaisuja.

  Taas vähän vanhemman musiikin osalta suurimman osan kanavan huonous on. Samoja vanhoja isoimpia hittejä.

  Monet kanava myös hirttäytyvät ikuisuuksiksi samoihin biiseihin.

  Onneksi on edes SEA FM! Ei se täydellinen ole ja biisivalinnat voisivat olla välillä parempiakin, mutta ihmiselle joka tykkää toisinaan myös radiota kuunnella eikä halua aina kuulla vain samoja biiseä, ainoa valinta.

 9. Kuraan kyllästynyt avatar
  Kuraan kyllästynyt

  [quote name=”Jussi”]Vai että ihan Radio Nostalgia, ihme kun ei Radio Sputnik tai mitä ikinä. Huh-huh, jo on taas keksitty ”uudistus” Tuoreiden hittien kanvana NRJ on ollut se paras. Nostalgian nälkäiset voi varmaan viritellä niitä omia LP-levyjään tai C-kasetteja soimaan…[/quote]

  Radio Sputnik oli niitä parhaimpia kanavia, kun se täällä reilut 10 vuotta sitten kuului.

  Kyllä suurin osa Suomen kaupallisista on täyttä kuraa ja NRJ on tätä lähempänä kuin Nostalgia. Joten onnistunut uudistus Joensuuhun! 😆