Radio Rex tekee paluun

kirjoittanut

kategoriassa

Sanomalehti Karjalaisen omistukseen elokuussa 2018 siirtynyt Iskelmä Rex muuttuu Radio Rexiksi kevättalven 2020 aikana. Karjalaisen ja Iskelmää tuottavan Bauer Median sopimus päättyy, ja Karjalainen palauttaa paikallisradion kokonaan omiin käsiinsä. Iskelmä Rexillä on kuultu tähänkin asti laajasti omaa viikonloppuohjelmistoa, mutta jatkossa myös kaikki arkipäivän lähetykset tehdään Joensuussa. Aiheesta kertoi tiistaina Karjalainen.

Iskelmä Rexillä on taajuudet Joensuun naapurissa Kontiolahdella, Lieksassa, Nurmeksessa, Juuassa, Outokummussa ja Kiteellä. Sen rinnakkaiskanavalla Radio City Joensuulla on lähettimet Kontiolahdella ja Kiteellä. Radio Cityn toiminnan jatkumisesta Sanomalehti Karjalainen ei ole toistaiseksi kertonut.

Paikallisradiotoiminta alkoi Joensuussa alun perin vuonna 1988, kun Radio Jokinen aloitti lähetykset. Asema ajautui konkurssiin ja sen seuraajaksi perustettiin Radio Rex 1990-luvun alkupuolella. Rex liittyi osaksi Iskelmä-ketjua vuonna 2008.

Mediamonitori – Karjalainen


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Rex tekee paluun”

  1. Radio Rexin parhaimpia ohjelmia on Lauantaitanssit toiveohjelma.