Roll FM palaa taajuudelle ja nettiradioon huhtikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla toimiva musiikkiradioasema Roll FM aloittaa jälleen lähetykset huhtikuussa, kun aseman kolmen kuukauden pituinen tilapäislupa tulee voimaan. Roll FM kuuluu 10. huhtikuuta alkaen taajuudella 102,0 MHz ja nettiradiossa. Edellisen kerran Roll FM oli äänessä viime joulukuussa.

Radiokanavan taustalla on RollMedia Oy, joka haki viime vuonna ohjelmistolupaa vuosiksi 2020-2029. Valtioneuvostolta ei kuitenkaan yhtiölle lupaa irronnut, joten Roll FM joutuu toimimaan lyhytaikaisilla lähetysluvilla.

– Pettymys oli valtaisa, kun jatkuvien ohjelmistotoimilupien hakuprosessi ei tuottanut meille suotuisaa lopputulosta. Pari kuukautta asiaa mietittyämme olemme päättäneet palata radioaalloille suomalaisen sisun voimin ja tarjota kansalle lisää sirkushuveja sekä näyttää kaikille epäilijöille, kuinka monipuolista radio-ohjelmaa pystymme tuottamaan, toteaa RollMedian toimitusjohtaja Ari Rajala radiokanavan nettisivuilla viime perjantaina julkaistussa tiedotteessa.

Lyhytaikaisella radioluvalla saa lähettää enintään kolme kuukatta kerrallaan. Lyhytaikaisten lupien välissä on samalla kuuluvuusalueella oltava vähintään kahden kuukauden lähetystauko.

Mediamonitori