Radiouutiset Mediamonitorista joulukuussa 2018

kirjoittanut

kategoriassa

Joulukuun radiouutisissa kerrotaan, että tamperelainen Pispalan Radio joutuu evakkoon Pispalan Haulitornista, jossa aseman lähettimet sijaitsevat. Torni menee remonttiin ja se palautuu takaisin Tampereen maisemaan lokakuun alkuun mennessä. Pirkanmaalle suunnatussa uutislähetyksessä kerrataan vielä maakuntaan toimiluvan vuonna 2020 alkavalle lupakaudelle saaneet radiokanavat. Uutisten muita aiheita ovat uusi vaasalainen Boom City Radio, Ylen muutokset myöhäisillan uutistarjonnassa sekä MTV:n uudistukset omassa uutispalvelussaan. Uutiset toimittaa Lauri Nieminen.

Radiouutiset Mediamonitorista voi kuunnella artikkelin alussa olevan linkin kautta tai Soundcloud-palvelussa. Uutiset on kuunneltavissa myös YouTubessa, jossa on Tapani Häkkisen toimittamat uutiset Pirkanmaalle, Keski-Suomeen ja Etelä-Pohjanmaalle. Uutiset on kuultu Scandinavian Weekend Radiossa Virroilla.

Mediamonitori