Radiouutiset Mediamonitorista marraskuussa 2018

kirjoittanut

kategoriassa

Marraskuun radiouutisissa kerrotaan, että suurin osa uusista radiotoimilupahakemuksista päätyy valtioneuvoston ratkaistavaksi. Esimerkiksi Virroille ja Mänttä-Vilppulaan varattua taajuutta hakee kaksi eri hakijaa. Muita uutisaiheita ovat uuteen television lähetystekniikkaan siirtymisen viivästyminen, Jouluradion aloitus, Radio Scoopin paluu nettiradiona, Seinäjoen uusi opiskelijaradio, Radio Säteilyn lähetysten alkaminen sekä Pasiradion paluu ULA-taajuudelle Helsingissä ja mahdollisesti Lahden alueella, Kouvolassa ja Alavudella. Uutiset toimittaa Tapani Häkkinen.

Radiouutiset Mediamonitorista voi kuunnella artikkelin alussa olevan linkin kautta tai Soundcloud-palvelussa. Uutiset on kuunneltavissa myös YouTubessa.

Mediamonitori

Tämä uutislähetys on kuultu 3.11.2018 Scandinavian Weekend Radiossa, joten lähetyksen aiheissa on painotettu Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan uutistapahtumia.